A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Нагальні екологічні питання Бориспільщини розглянуто на постійній комісії

Дата: 11.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 1091

Відбулось засідання постійної комісії Бориспільської районної ради з питань екології, природних ресурсів, водних ресурсів, благоустрою, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій під головуванням Романа Кацана.

У засіданні взяли участь заступник голови Бориспільської райради Іван Недогибченко та в.о. голови Бориспільської райдержадміністрації Руслан Дяченко.

Директор ДП «Переяслав-Хмельницький агролісгоп» Олександр Цуканов доповів щодо проекту Бориспільської районної програми «Розвиток лісового фонду Бориспільського району Київської області на 2021 рік», зокрема акцентував увагу присутніх на необхідності збільшення лісистості, показники якої насьогодні є нижчими від оптимальних, ефективного ведення лісового господарства та використання продукції лісів.

Обговоривши основні аспекти збалансованого розвитку лісового господарства, члени комісії вирішили для ґрунтованого аналізу та винесення рішення, додатково вивчити дане питання та розглянути його на наступному своєму засіданні.

Крім того, членами комісії було розглянуто звернення депутатів Бориспільської райради від політичної партії «Європейська Солідарність» до Бориспільської міської ради та правоохоронних органів щодо неприпустимості стихійних звалищ на околицях міста Бориспіль, розслідування даного факту, вжиття необхідних заходів з очистки території від сміття і недопущення його скидання у майбутньому.

Опрацьовані членами комісії питання будуть винесені на розгляд чергової сесії Бориспільської районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано