A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулась нарада з головами ОТГ Бориспільського району

Дата: 17.02.2021 16:36
Кількість переглядів: 533

16 лютого за ініціативи голови Бориспільської райради Антона Мотрича та в.о. голови райдержадміністрації Дяченка Руслана відбулась робоча нарада з головами ОТГ району.

Участь взяли також депутати райради, керівники структурних підрозділів РДА, департаменту регіонального розвитку Київської ОДА, служби автомобільних доріг, ТОВ «СПЕЦ.КОМПЛЕКТ.ПОСТАЧ» та ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі».

Перед початком розгляду основних питань, керівники району вручили відзнаки та посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» двом багатодітним матерям Бориспільського району: Євчук Ользі Семенівні - матері дев‘яти дітей (с. Гнідин) та Щаві Олені Григорівні - матері п‘яти дітей (с. В. Олександрівка).

Під час наради розглянули питання щодо діяльності районної ради та райдержадміністрації на 2021 рік, формування бюджету громад, стану прибирання доріг від снігу у межах Бориспільського району, забезпечення якісним електропостачанням споживачів Бориспільського району та ін.

Нарада пройшла в активному обговоренні, кожен з присутніх висловив свою думку та бачення щодо усіх питань порядку денного.

Голова Бориспільської райради Антон Мотрич запевнив голів ОТГ, що райрада готова допомагати будь-якій громаді в її розвитку і,  відповідно, у вирішенні проблем, які виникають в ході роботи.

За результатами наради питання внесені на розгляд відповідним профільним комісіям, для подальшого прийняття рішень на черговій сесії Бориспільської районної ради 19 лютого 2021 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано