A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ПРИЙДЕШНІХ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС, ЩО ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ 14 ГРУДНЯ, ТА ДНЯ ВЕТЕРАНА МІЛІЦІЇ ТА ПОЛІЦІЇ (20 ГРУДНЯ).

Дата: 14.12.2020 09:05
Кількість переглядів: 514

З перших годин після вибуху четвертого реактора на Чорнобильській АЕС особовий склад Бориспільського МРВ УВС Київського облвиконкому, чоловіки та жінки мужньо, бездоганно виконували, а працівники поліції й по сьогодні виконують свій службовий обов’язок з ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Вклонімося світлій пам’яті загиблих та померлих побратимів, усіх співвітчизників, які брали участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і які не дожили до сьогоднішнього дня.

Дорогі ветерани та пенсіонери ОВС!

Висловлюємо кожному з вас сердечну вдячність за мужність, стійкість та самопожертву, за нелегку працю в органах внутрішніх справ. Ваші сила та непохитна віра у торжество добра над злом завжди надихатимуть нові й нові покоління правоохоронців на захист рідної землі.

Міцного вам усім здоров’я та щастя на довгі роки!

Володимир ГАЛЕЦЬ, голова ГО «Ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ та інших правоохоронних органів у місті Борисполі і Бориспільському районі»

день вшанування2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано