A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У середу відбудеться відеоприйом громадян

Дата: 19.07.2016 14:50
Кількість переглядів: 575

У середу, 20 липня, голова Київської обласної ради Ганна Старикова та заступник голови облради Володимир Майбоженко проведуть особистий прийом громадян. Мешканці Київщини можуть поспілкуватися із керівництвом у приміщенні обласної ради, або ж записатись на відео прийом.

Віднедавна для всіх мешканців Київщини запроваджено додаткову послугу з дистанційного прийому громадян у режимі відеозв’язку. Це можливість дистанційно записатися на прийом до посадових осіб Київської обласної ради та віддалено поставити запитання, отримати консультацію, тощо. Для цього достатньо лише перейти за посиланням http://kor.gov.ua/node/14080, зареєструватися та обрати зручний час.

Дана послуга надає можливість отримати живе спілкування з посадовими особами у зручних і звичних для себе умовах (наприклад, вдома чи на роботі). Також це дає можливість потрапити на прийом людям з обмеженими можливостями.

Найближчий відео прийом відбудеться 20 липня. Записатись на відео прийом можна за посиланням: http://kor.gov.ua/node/14080.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування