A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

327 УЧНІВ ШКІЛ БОРИСПІЛЬЩИНИ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ РАЙОННИХ ОЛІМПІАД

Дата: 16.01.2020 14:24
Кількість переглядів: 308

 З 4 жовтня по 23 грудня минулого року проходили шкільні та районні олімпіади з української мови та літератури, іноземних мов (англійської), правознавства, історії, економіки, математики, біології, географії, астрономії, фізики, хімії, екології, інформатики, інформаційних технологій, трудового навчання, російської мови та літератури, зарубіжної літератури, а також шкільний і районний етапи Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Про це повідомляє комунальна установа Бориспільської районної ради Районний методичний кабінет на офіційному сайті.

За рішенням журі, 327 учнів стали переможцями районних олімпіад, 24 учні – літературних конкурсів та 18 – конкурсу-захисту робіт МАН, із них І місце посіли – 78 учнів, 11 учнів перемогли у районному етапі конкурсу-захисту робіт МАН, ІІ місце посіли 125 учнів, ІІІ – 147 учнів. 64 учні візьмуть участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та 6 – у літературних конкурсах.

Кращих результатів на районному етапі досягли учні ОНЗ «Щасливський НВК» (68 учнів-переможців районного етапу олімпіад, літературних конкурсів), Кучаківської ЗОШ (36), Глибоцької ЗОШ (28), Гірська ЗОШ (27), ОНЗ «Вороньківський НВК» (26).

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано