A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У Вишеньках відкрили парк сімейного відпочинку

Дата: 11.07.2018 14:23
Кількість переглядів: 670

У Вишеньках відкрили парк відпочинку Rangers із сучасними розвагами для дітей та дорослих. В урочистій церемонії відкриття взяли участь Вишенківський сільський голова Тетяна Кулинич та засновник ТОВ «Золоче» Юрій Коржевський.

Унікальна етнічна подія відбулась на Івана Купала. Програма святкувань була насичена атмосферою стародавніх українських традицій. Водночас не обійшлося без креативу, музичної енергетики та спортивного екстриму.

Це покази відомих українських дизайнерів, шоу-руми, боді-арт, колоритні майстер-класи народної творчості. Серед гостей свята – ILLARIA, Mirra, Lumire, Наталя Мирна, Женя Фокін, Олексій Сагаловський, Васяян Бапасняк, сестри Мороз, Ксанті, Вероніка Коваленко, Олександр Порядинський, колективи народної творчості, учасники талант-шоу.

Для любителів екстримальних видів спорту були організовані мотузковий парк, катання на байдарках, тролей над озером, стрільба з лука, бойові номері «Козаки». Для малят – різноманітні конкурси за участі аніматорів.

Усі охочі мали змогу зробити яскраве селфі в спеціальних фотозонах.

«Раніше тут був пустир, багато сміття та непрохідні зарості. Сьогодні – чудовий парк для сімейного відпочинку. Наші футболісти вже тренуються тут, на футбольному полі. Також діє літній табір. Ми вдячні нашим друзям за достойне впорядкування території та чудове свято!», – резюмувала Тетяна Кулинич, сільський голова.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано