A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У районі підвели підсумки навчального року

Дата: 24.05.2017 14:18
Кількість переглядів: 522

За словами Миколи Каськіва, начальника відділу освіти Бориспільської РДА, навчання в загальноосвітніх закладах завершується 27 травня. Саме в цей день відзначатиметься свято Останнього дзвоника. Проте в Мартусівському та Пролісківському НВО, Мирненській ЗОШ та Щасливському НВК свято відбудеться 26 травня (за погодженням із відділом освіти).

       

З 15 по 23 травня 2017 року пройшла державна підсумкова атестація учнів 4-х класів з української мови, літературного читання та математики.

         Для учнів 9 класів ДПА буде проведено з трьох предметів: української мови, математики та предмета за вибором педагогічної ради з 30 травня до 10 червня. З 01 по 08 червня 2017 року пройде державна підсумкова атестація випускників 9 класів.

Свідоцтва про базову загальну середню освіту отримають 552 учні. З них: 2 випускники вечірніх класів та 1 екстерн.

16 випускників 9 класів отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою.

         Державна підсумкова атестація одинадцятикласників цього року проводиться  у формі зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів (українська мова і література, математика або історія України, 1 предмет за вибором учня) з 23 травня до 16 червня.

         Атестати про повну  загальну середню освіту отримають 347  випускників. З них:  40  випускників  вечірніх класів (з них  12 – БВК № 119) та 4 екстерни.

         Золотими  медалями та атестатами «За високі досягнення у навчанні» планується нагородження  8  випускників, срібними медалями та атестатами «За досягнення у навчанні» – 3 випускників (проте можуть бути зміни після отримання результатів ЗНО). Похвальні грамоти за особливі досягнення у вивченні окремих предметів отримають  85 випускників.

         Випускні вечори пройдуть з 28 до 30 червня 2017 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано