A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«ПРИСЯГА, ЯК І ЛЮБОВ, – ОДНА НА ВСЕ ЖИТТЯ!»

Дата: 04.12.2019 13:42
Кількість переглядів: 473

30 листопада близько 40 молодих гвардійців Міжнародного центру Нацгвардії, що в с. Старе, присягнули на вірність українському народові та стали повноправними членами військового колективу. А один із них – солдат Віталій Харченко, зробив важливий крок у своєму житті – освідчився у коханні своїй дівчині Оксані та попросив її руки.

«Ми познайомилися, коли приїхала вступати до Ніжинського коледжу культури. Він співав, і я з першого погляду закохалась у нього, – розповіла Оксана. – Потім були екзамени, які я здала на одному подиху і вступила до навчального закладу. Мені тоді було 16 років».

«Я навчався на IV курсі коледжу і примітив дівчину, яка тільки-но прийшла на навчання. Відверто скажу, щось перевернулось у душі і йокнуло серце. Познайомились, і я дізнавсь, що наші почуття обопільні. Разом ми вже декілька років, – почуття переповнюють Віталія. – Чому саме зараз вирішив зробити Оксані пропозицію? Тому, що кохаю її. Сьогодні відбулася важлива подія у моєму житті – я склав присягу Батьківщині. Даю її і своїй дівчині. Присяга, як і любов – одна на все життя».

Присутні на урочистому заході привітали закоханих оплесками, а батьки, які приїхали підтримати своїх дітей, побажали їм мирного безхмарного неба та щастя.

Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ, фото Артема Кочаряна

DSC03340


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано