A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«АТЛАНТ» відтепер забезпечуватиме громадську безпеку, охорону правопорядку та громадський порядок

Дата: 13.10.2016 13:42
Кількість переглядів: 676

У с. Гора почали працювати представники «Групи компаній «АТЛАНТ», на яких покладено задачу забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку.
 

 

 

 

Зокрема, передбачається, що представники кампанії «Атлант» будуть здійснювати патрулювання по всій території села. Патрульні забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту та фізичного впливу, а також засобами фото і відео-фіксації.
На них покладається:

- здійснення контролю за виконанням громадянами правил громадського порядку згідно чинного законодавства та в його межах;
- контроль за дотриманням встановлених правил пожежної безпеки на території села;
- організація та підтримка правопорядку під час масово-розважальних заходів;
- виявлення і попередження порушення громадського порядку та хуліганських дій в межах чинного законодавства;
- негайне оповіщення чергової частини Міністерства внутрішніх справ та відповідальних працівників сільської ради у випадку виявлення порушення громадського порядку хуліганських дій , крадіжки, грабежу, розбою, підпалу, тощо шляхом складання протоколу;
- за можливості прикласти всі зусилля по затриманню правопорушника з застосуванням фізичної сили та засобів фізичного впливу але не порушуючи чинного законодавства.



Довідка: Група кампаній «Атлант» є переможцем тендеру, що проводила Гірська сільська рада. Загалом під час торгів надійшло майже 10 пропозицій.
Керівництво підприємств – висококваліфіковані спеціалісти, колишні працівники правоохоронних органів, МО України, спецпідрозділів силових структур, що мають досвід організації та несення охоронної служби.

Існують оперативні групи посилення постів на випадок виникнення нештатних ситуацій та група контролю за якістю несення служби інспекторами служби безпеки. З метою забезпечення її якісної роботи використовується відповідно укомплектований спеціальний транспорт, який відповідає вимогам Закону України «Про охоронну діяльність».


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано