A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Бориспільщини!

Дата: 07.11.2019 13:38
Кількість переглядів: 375

Найщиріші вітання та найкращі побажання вам  з нагоди професійного свята. Це свято талановитих людей, які були і є носіями національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Дякуючи Вашій  щоденній праці, невтомно плекаються  джерела духовності, правди і краси. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Адже культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними.

Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва. Ваші творчі здобутки відомі далеко за межами не лише району, а й України.

Тож від усієї душі дякуємо Вам за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури – становлення Української держави, невтомний творчий пошук, завдяки якому звершуються великі діяння. 

Бажаємо вам вдячних поціновувачів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя нові яскраві творчі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ваша праця буде шанованою, а заслуги не залишатимуться непоміченими! Процвітання у такій необхідній справі на благо духовного збагачення нашої держави.

 

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

В. о. голови Бориспільської райдержадміністрації Руслан САДОВСЬКИЙ

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано