A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

З професійним святом привітали працівників місцевого самоврядування Бориспільщини

Дата: 06.12.2019 13:34
Кількість переглядів: 872

Напередодні Дня місцевого самоврядування очільники району  Владислав Байчас, голова райради, Руслан Садовський, в. о. голови РДА, та Іван Недогибченко, заступник голови райради, висловили вдячність депутатському корпусу районної ради, сільським головам та депутатам сільських рад за вагомий внесок у розвиток Бориспільського району. Вони аргументували, що День місцевого самоврядування востаннє відзначається на районному рівні, адже в наступному році вже буде сформовано об’єднані територіальні громади.

Керівники району висловили сподівання, що  курс, який взяла країна на формування об’єднаних територіальних громад,  не буде змінений і ті процеси, що наразі відбуваються в державі, будуть успішно завершені у 2020 році. Відповідно до перспективного плану об’єднання громад на Київщині, який було схвалено Кабміном у 2015 році, на території району передбачалося три громади: Бориспільська, Мирненська та Вороньківська. У цьому році КОДА дала позитивний висновок на формування ще трьох громад: Золочівської ( Гнідинська та Вишеньківська сільські ради), Гірської ( Гірська, Мартусівська та Ревненська сільські ради) та Пристоличної (Щасливська та Великоолександрівська сільські ради). Як далі будуть розвиватися події – час покаже. За словами фахівців до лютого процес добровільного об’єднання має завершитися.

Подякували територіальним громадам, завдяки яким районний бюджет зростає: Гірській ( сільський голова Роман Дмитрів), Щасливській (Микола Шмаюн), Іванківській ( Анатолій Тур), Великоолександрівській (Галина Шевченко), Мартусівській (Василь Косовець), Дударківській (Микола Гуральник), Мирненській (Оксана Коваленко).

Почесною Грамотою обласної ради та цінним подарунком нагородили районного обранця Володимира Шаповала. Подякою Київської обласної ради відзначили депутатів Леоніда Чугайнова та Володимира Гапона.

Районні нагороди вручили депутатам -  Віктору Сайку, Івану Кривороту, Миколі Кононенку, сільським головам -  Валерію Макаренку та Ніні Яструб,  головному бухгалтеру райради - Марині Безпояско.

Фото О. Скрипка


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано