A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулася районна спартакіада серед команд сільських рад. Вороньківці - кращі

Дата: 17.09.2019 13:32
Кількість переглядів: 553

14 вересня затишний стадіон «Колос» міста Бориспіль зустрів учасників Спартакіади серед збірних команд сільських рад Бориспільського району, присвяченої Дню фізичної культури і спорту та 28-й річниці Незалежності України.

Цього разу до Борисполя приїхало позмагатися 600 спортсменів – делегації 20 команд сільських рад на чолі з сільськими головами. Це вони представляли свої громади на параді відкриття, а потім виборювали першість на бігових доріжках і спортивних майданчиках під час змагань.

З привітальним словом до учасників змагань звернулися заступник голови Бориспільської районної ради Іван Володимирович Недогибченко та заступник голови Бориспільської райдержадміністрації Білецький Сергій Володимирович та нагородили кращі сільські ради, які досягли успіхів у розвитку фізичної культури і спорту, запровадженні здорового способу життя серед різних верств населення, розбудові спортивної інфраструктури, проведення на високому організаційному рівні фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів та за високі досягнення спортсменів у всеукраїнських, обласних і районних змаганнях. Нагороди отримали -  Великоолександрівська, Вишеньківська, Вороньківська, Глибоцька, Гнідинська, Гірська, Дударківська, Іванківська, Процівська, Сеньківська, Щасливська сільськи ради.

Районними грамотами й цінними подарунками за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, активну участь у спортивно-масовому, фізкультурно-оздоровчому житті району були нагороджені: Вадим Шевкопляс, Наталія Соколовська, Григорій Білим, Леонід Засенко, Олег Берстеньов, Володимир Соколівський, Володимир Вегера, Андрій Самборський, Алла Чорноштан .

 Грамотами та подяками управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації нагородили та відзначили: Оксанау Нечипоренко, Тетяну Хруль, Миколу Гиренка, Володимира Гиренка, Сергія Драгомерецького.

 

Почесними грамотами управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації були нагороджені спортсмени, тренери, фахівці та активісті фізкультурно-спортивного руху Бориспільщини: Віталій Іщенко, Віктор Войтенко, Анастасія Волошиненко, Іван Гордієнко, Володимир Михайлюк, Микола Огородник, Андрій Купріянчук.

Переможцями та призерами в окремих видах змагань стали:

Футбол:

І м. - Щасливе, ІІ м.- Кучаків, ІІІ м.- Вишеньки,

Легка атлетика:

І м. - Гора, ІІ м. - Вороньків, ІІІ м. – Кучаків,

Волейбол:

І м. - Глибоке, ІІ м. - Мирне,  ІІІ м. - Сеньківка

Шашки:

І м. - Мирне, ІІ м. - Вороньків, ІІІ м. – Кучаків

Дартс:

І м. - Мирне, ІІ м. - Вороньків, ІІІ м. - Щасливе

Гирьовий спорт:

І м. - Глибоке , ІІ м. - Вороньків, ІІІ м. – Кучаків

Перетягування линви:

І м. – поділили Вороньків та Сеньківка , ІІІ м. – Кучаків

 

У загальнокомандному заліку призерами Спартакіади стали:

І місце – Вороньківська сільська рада

ІІ місце – Щасливська сільська рада

ІІІ місце розділили – Глибоцька сільська рада та Кучаківська сільська рада.

Управління гуманітарного розвитку висловлює вдячність за допомогу в організації та проведенні Спартакіади:

сільським головам за особисту участь у змаганнях – Ніні Яструб, Миколі Чую, Миколі Дженжебіру, Оксані Коваленко, Івану Овсієнку, Юрію Ляшенку, Олександру Іщенку, Людмилі Пасько, Тарасу Зубаню;

БРЦФЗН «Спорт для всіх» за підготовку та організацію змагань, формування команд для участі в спартакіаді;

директору стадіону «Колос» м. Бориспіль Костянцю Миколі Петровичу та директору дитячо-юнацької спортивної школи м. Бориспіль Шкорупу Михайлу Івановичу– за надання місця проведення змагань;

головній суддівській колегії на чолі з головним суддею Яцютою Геннадієм Віталійовичем та суддівським бригадам, які на високому організаційному рівні провели змагання з видів спорту та всім, хто вніс вклад в проведення Спартакіади.

Бажаємо всім учасникам доброго здоров’я, гарного настрою та нових перемог!

До нових зустрічей на спортивних майданчиках!

 

 

Сектор молоді та спорту

управління гуманітарного розвитку

Бориспільської райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано