A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

НОВІ МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНІ МАЙДАНЧИКИ ДЛЯ ІГРОВИХ ВИДІВ СПОРТУ ВІДКРИЛИ НА КИЇВЩИНІ

Дата: 27.10.2020 13:24
Кількість переглядів: 383

Урочисте відкриття нових спортивних об’єктів на Київщині відбулося минулої п’ятниці, 23 жовтня. Два мультифункціональні майданчики з гумовим покриттям для занять ігровими видами спорту розміром 32х18 м побудовані за програмою «Київщина спортивна». Також біля ігрових полів облаштовано два тренажери – мультифітнесстанція та тренажер для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Розташувалися спортивні об’єкти в смт Баришівка  по вулиці Центральній, 34 на території спортивного комплексу «Прогрес» та в с. Любарці Бориспільського району в межах загальноосвітньої школи.

Урочисту  церемонію відкриттявідвідав Сергій Тимофєєв, начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації. В рамках робочого візиту Київщиною за дорученням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, окрім відкриття нових спортоб’єктів Сергій Тимофєєв також здійснив інспекцію спортивної інфраструктури міста, провів робочі наради та зустрічі з громадами.

«Київською облдержадміністрацією у 2020 році було закуплено та передано до Баришівки та Любарців комплекти спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування мультифункціональних майданчика, кожен вартістю 840 тисяч гривень. Зауважу, що вже будувався майданчик коштом місцевого бюджету», – відзначив Сергій Тимофєєв.

Також очільник обласного управління молоді та спорту зауважив, що загалом в рамках цьогорічного проєкту заплановано у 2020-му 15 аналогічних майданчиків, 8 з них вже відкрито з часу перших послаблень карантинних обмежень.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано