A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Операційний блок Бориспільської ЦРЛ модернізовано

Дата: 20.06.2018 12:52
Кількість переглядів: 562

У вівторок, 19 червня, відбулась презентація модернізованого операційного блоку в хірургічному відділенні районної лікарні. Операційний блок вдалося устаткувати високопрофесійною апаратурою та зручним медичним інвентарем, що відповідає всім вимогам та стандартам сучасної медицини. Нове обладнання дозволить якісно та оперативно проводити операції мешканцям міста та району.

 Участь в заході взяли голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр Туренко, голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас, заступник голови райдержадміністрації Сергій Білецький, керівник апарату райдержадміністрації Лілія Білик, головний лікар ЦРЛ Олександр Щур, завідувач хірургічного відділення ЦРЛ Юрій Пасенченко, депутати районної ради, медичний персонал, представники ЗМІ.

Присутні мали змогу проінспектувати роботу обладнання та ознайомилися з технічними характеристиками апаратури.  У переліку представленої техніки, зокрема, обладнання для лапароскопічних операцій – 4 млн 760 тис грн.операційний світильник двухкупольний – 557 тис грн.стіл операційний універсальний – 440 тис грн.апарат для штучної вентиляції легень – 310 тис грн.

 

Вартість презентованого сьогодні обладнання – близько 6 млн 200 тис грн. Якщо ж рахувати разом з цифровим рентгеном Symbol 5R9, то загальна сума модернізації становила 8 млн 967 тис грн. Усе – кошти районного бюджету, левову частку надходжень до якого складають податки від міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Голова райдержадміністрації Олександр Туренко привітав присутніх з відкриттям оновленого операційного блоку та висловив впевненість, що медична галузь Бориспільщини розвиватиметься. «Хірургія виходить на новий рівень. Впевнений, ми будемо продовжувати розвивати і хірургію, і загалом медицину в районі. Лікарня буде найкращою в Київській області», – зазначив Олександр Валентинович. Очільник також додав, що з міською владою досягнуто домовленості про будівництво ще одного корпусу ЦРЛ.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано