A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У районі триває оздоровча кампанія

Дата: 22.05.2018 12:48
Кількість переглядів: 658

За словами Миколи Каськіва, начальника управління гуманітарного розвитку РДА, для проведення оздоровчої кампанії дітей у 2018 році в місцевому бюджеті передбачено 3 млн. 10 тис. гривень. У районі існує добра практика залучення батьківських та спонсорських коштів до виїзного оздоровлення, в цьому році сума прогнозується в межах 850 тисяч гривень.

Для роботи пришкільних таборів передбачено 400 тисяч гривень. У 2018 році пришкільні табори з денним перебуванням будуть працювати у 18 закладах, у тому числі - 8 мовних таборів. Їх основна мета – залучити учнів до опанування іноземними мовами.

У таборах з денним перебуванням (пришкільних та мовних) відпочиватиме 1120 дітей.

Управління гуманітарного розвитку планує співпрацю з дитячими оздоровчими таборами Одеської, Запорізької, Закарпатської, Миколаївської, Тернопільської областей, працюватимемо також з оздоровчими закладами Київщини.

На сьогодні вивчаються умови проживання, місцезнаходження та цінові пропозиції кожного оздоровчого закладу, проводиться робота щодо укладання договорів, формуються групи для виїзного оздоровлення.

Бюджетні кошти розподілено на заклади загальної середньої освіти пропорційно (залежно від кількості дітей пільгових категорій).

Протягом оздоровчого періоду першочергово планується оздоровити дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (85 осіб), дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей (1220 осіб), дітей - інвалідів (45 осіб), дітей, батьки яких є або були учасниками АТО (254 особи).

На даний час формується база даних дітей, які будуть оздоровлені безкоштовно (діти – сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених родин, діти – інваліди, діти учасників АТО).

Оскільки в районі є діти інших категорій, які не мають пільг на безкоштовне оздоровлення, наприклад: діти з багатодітних родин, діти, які потрапили в складні життєві обставини, діти з неповних сімей, напівсироти тощо, просимо розглянути питання встановлення розподілу бюджетних та залучених (у тому числі батьківських) коштів для придбання путівок 70 Х 30 (70% - бюджетні, 30% - батьківські).

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано