A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Діти учасників бойових дій зможуть оздоровитися в літніх таборах, - Мінветеранів

Дата: 10.04.2019 12:40
Кількість переглядів: 376

Діти учасників бойових дій зможуть оздоровитися в літніх таборах. Про це йшлося під час зустрічі заступника Міністра у справах ветеранів Оксани Гаврилюк з організатором дитячого табору Олександром Чубом.

Оксана Гаврилюк запевнила, що Міністерство максимально сприятиме роботі табору, який прийматиме дітей учасників бойових дій, загиблих воїнів та активно проводить патріотичне виховання молоді.

«Ми звернемось до Ради ветеранів, адже її представники є майже в усіх регіонах України. Відповідно вони зможуть розповсюдити інформацію саме серед цільової аудиторії, тобто ветеранського середовища своїх областей щодо можливості дітей відпочити в таборі», - запевнила Оксана Гаврилюк.

Табір  чекає на дітей та підлітків, віком від 13 до 18 років, вже 8 липня. Діти учасників бойових дій мають можливість безкоштовно весело та активно провести час, відпочити, навчитися та дізнатися щось нове, цікаве та корисне.

Цей проект реалізується для дітей учасників бойових дій за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України у сфері національно-патріотичного виховання.

Організатор табору Олександр Чуб звернувся до Міністерства у справах ветеранів, аби завдяки відомству максимально інформувати ветеранську спільноту щодо спеціальних, зокрема безкоштовних пропозицій табору для дітей ветеранів війни.

«В таборі ми займаємось не лише спортом та туризмом, ми проводимо національно-патріотичне виховання. З дітьми займаються та спілкуються ветерани війни, учасники бойових дій. І ми хотіли б приймати в себе дітей з різних куточків України», - розповів Олександр Чуб.

Детальніше – на сайті Мінветеранів

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано