A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні державні службовці!

Дата: 22.06.2018 12:34
Кількість переглядів: 441

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня державної служби та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби!Основним принципом державної служби в Україні є верховенство права – забезпечення пріоритету конституційних прав і свобод людини,  дотримання вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади. 

Чіткий курс на євроінтеграцію держави вимагає від нас рішучих кроків, спрямованих на реалізацію реформ в Україні. Адже формування, дійсно, ефективної нової влади сприяє забезпеченню демократії та зростанню добробуту всього Українського народу.

Завдяки вашій порядності, патріотизму та професіоналізму ми спільними зусиллями будуємо демократичну європейську державу.

Бажаємо усім вам здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у  виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку перед нашою країною!

 

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано