A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Спорт для всіх на новому футбольному полі, або Сошників – за здоровий спосіб життя

Дата: 30.05.2018 12:26
Кількість переглядів: 525

Хочете вірте, хочете – ні, а саме в Сошникові зростають справжні футболісти. Адже  за останні п’ять років ФК «Сошників» виборює призові місця в чемпіонаті Бориспільського району з футзалу, а минулого сошниківці стали чемпіонами. Наразі «розбагатіли» ще й на спортивний футбольний майданчик зі штучним покриттям. Тепер тут займаються спортсмени різних вікових категорій – від малих до досвідчених. Тож навіть не сумніваємося, що перемог має бути в рази більше.

Минулої п’ятниці у Сошникові подія, точніше, спортивне свято. За кошти районного бюджету, а це близько 1 млн 200 тис. грн, та за сприяння сільської влади на чолі з Сошниківським сільським головою Олександром Іщенком на території школи відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям. Урочистості поєднали зі змаганнями з силового гімнастичного багатоборства закладів району на призи Почесного громадянина Бориспільського району М. Корніяки, а ще юні спортсмени змагалися у грі з міні-футболу. Спортсмени, вболівальники, почесні гості зібралися разом на новому футбольному полі.

Гостей на сошниківській землі зустрічали сільський голова Олександр Іщенко та директор школи Микола Пилипчук. Розділити радість завітали Старівський сільський голова Валерій Макаренко, директор  районної ДЮСШ Геннадій Яцюта, керівник Бориспільського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Василь Неділько,.

О. Іщенко запевнив, що частина його життя – це футбол. Два сини теж  займаються цим видом спорту: старший – професійно, а в меншого ще все попереду: «Нарешті збулася спільна мрія всіх, хто любить спорт. Дякуємо керівникам району – голові районної ради Владиславу Байчасу та голові РДА Олександру Туренку, що з розумінням поставилися до нашого прохання, дали крила нашій мрії. Найближчим часом відкриємо тренажерну залу, тож мої односельці просто приречені на спорт і здоровий спосіб життя».

В. Макаренко наголосив, що колись, ще школярами, вони навіть мріяти боялися про такий стадіон, і висловив сподівання, що підростаюче покоління належно оцінить такі блага та прославлятиме спортивними досягненнями рідне село.

Від імені управління гуманітарного розвитку РДА Г. Яцюта подарував сошниківським учням м’ячі, скакалки, ракетки у великій сітці, аби ті набиралися здоров’я, підвищували свою рухову активність. А за підготовку спортивних призерів районних та обласних змагань вручив нагороди вчителю Сошниківської школи Анатолію Олишевцю. Окрім диплома, вчитель отримав у подарунок футболку з логотипом  Бориспільського району. Гучними оплесками вітали й ученицю Сошниківської ЗОШ Богдану Лазорко, яка ось уже майже рік тричі на тиждень долає відстань від Сошникова до Борисполя, аби тренуватися. Цього дня активна спортсменка, переможниця районних, обласних, учасниця всеукраїнських змагань з легкої атлетики, отримала заслужені нагороди.

Після урочистостей – перші серйозні змагання районного масштабу. Переможцями у грі з міні-футболу стали рогозівці, у змаганнях з гімнастичного триборства – ревнівці. Отримавши перше змагальне хрещення, спортивний майданчик ожив. Тепер справа за вами, сошниківці: тренуйтеся і грайте на здоров’я!

Алла БОГУШ,

директор районного радіомовлення


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано