A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Київська обласна рада повторно розгляне питання готовності регіону до зимового періоду

Дата: 07.10.2016 12:26
Кількість переглядів: 513

Відповідне рішення прийняли депутати Київської обласної ради на засіданні позачергової десятої сесії облради після заслуховування інформації виконуючого обов’язки голови Київської облдержадміністрації Льва Парцхаладзе та керівників департаментів ОДА.

Зокрема, Лев Парцхаладзе доповів про підготовку до опалювального сезону закладів охорони здоров’я та освіти в Київській області, підготовку заходів щодо зменшення захворюваності мешканців Київської області в зимовий період. Окрім того, начальник Служби автомобільних доріг в Київській області поінформував про стан автомобільних доріг та підготовки до зимового періоду. Щодо плану заходів підготовки до зимового періоду, доповів директор департаменту з питань цивільного захисту населення та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Київської обласної державної адміністрації Ігор Аксенов.

«Як голова комісії з питань охорони здоровя, можу запевнити, що до зимового періоду медичні заклади Київщини не готові. У лікарнях не працюють, навіть, рентген апарати. Яким чином можна робити обстеження?», - зазначила депутат облради Наталія Бігарі.

Критично до доповідей представників КОДА поставився і голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Анатолій Даниленко. Він запропонував заслухати керівників департаментів після початку опалювального сезону, щоб перевірити, які медичні та освітні заклади дійсно будуть працювати в нормальному режимі.

Депутатський корпус обласної ради таку пропозицію підтримав, тому всіх доповідачів запрошують на засідання сесії наприкінці жовтня, щоб побачити, як Київщина «зустріла» зимовий період.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано