A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Міжнародний аеропорт "Бориспіль"урочисто відсвяткував 25-річчя роботи у статусі держпідприємства

Дата: 22.05.2018 12:15
Кількість переглядів: 773

Минулої п'ятниці  Міжнародний аеропорт "Бориспіль"урочисто відсвяткував 25-річчя роботи у статусі держпідприємства. Для гостей та працівників аеропорту приготували низку сюрпризів. Масштабне свято на 2-х поверхах терміналу F з двома концертними сценами, шістьма зонами розваг, частуваннями та зірковими артистами.

З ювілеєм працівників вітали популярні ведучі Євгеній та Лара Мазур, неповторна Сніжана Єгорова та запальний Олег Скрипка. Разом з оркестром НАОНІ Олег створив неймовірно яскраве шоу, сповнене драйву та душевної лірики.

Ювілейні вітання привезли із собою керівники району Владислав Байчас, голова районної ради, Руслан Садовський, перший заступник голови РДА, Сергій Білецький, заступник голови райдержадміністрації. Вони подякували винуватцям дійства, сподіваючись, що така тісна співпраця приноситиме користь і процвітання аеропорту та мешканцям нашого району.

За сумлінну багаторічну працю та з нагоди 25-річчя створення Державного міжнародного аеропорту «Бориспіль»  Почесні грамоти  Бориспільської  районної  державної  адміністрації та Бориспільської районної ради, а також   цінні подарунки  в руках тримали  Олександр Четверик,  Любов Комина, Наталія Нечмирьова, Ніна Бовсуновська, Іван Семинишин, Володимир Урілов, Олександр Кацалап, Олександр Корнієнко, Володимир Чемерис, Лілія Пиріжок.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано