A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Місто й район разом реконструюють новостворене відділення стаціонарного догляду в Любарцях

Дата: 15.01.2020 12:13
Кількість переглядів: 1375

Наприкінці минулого року на пленарному засіданні сесії Бориспільської районної ради було вирішено, що на базі Любарецької дільничної лікарні буде створено ще одне відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Бориспільського районного територіального центру соціального обслуговування № 2 (перше знаходиться у Ревному). Тож з 1 січня 2020 року у Любарцях розпочало свою роботу новостворене відділення у досить старому приміщенні, що було збудоване у далекому 1967 році. Керівники району та міста – голова райради Владислав Байчас, в.о. голови РДА Сергій Білецький, голова міської ради Анатолій Федорчук, їх заступники, керівники профільних управлінь та підприємств, Любарецький сільський голова Володимир Сидоренко навідалися з робочим візитом до Любарець, бо ж роботи з реконструкції приміщення, як-то кажуть, непочатий край.

Наразі у відділенні перебуває 15 осіб. Ще таку саму кількість людей можна поселити. Але ж це – крапля в морі. Для повноцінного функціонування відділення, тут мало б мешкати хоча б 50 чоловік, як приміром, у відділенні № 1, що в Ревному. І бажаючих, повірте, вистачає. А для цього потрібно вкласти чималеньку суму грошей, бо ж умови перебування мають бути значно кращими  та сучаснішими.

Об’єднання територіальних громад набирає обертів. Ні для кого не секрет, що за всіма прогнозами Любарецька сільська рада все ж таки приєднається до Борисполя, але наразі це територія району. Тож обидві сторони зацікавленні у позитивному вирішенні питання на благо людей. Наразі юристи достеменно вивчають питання реконструкції відділення №2, аби місто і район спільно змогли взяти участь у цій важливій і потрібній справі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано