A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі земляки! Шановна громадо Бориспільщини!

Дата: 29.12.2018 12:11
Кількість переглядів: 401

Напередодні Нового 2019 року ми традиційно підбиваємо підсумки року, що минає. Він був сповненим надій і тривог, втрат та здобутків,  перемог та компромісів. Найголовнішим досягненням Бориспільського району вважаємо утримання лідерства в Київській області за показниками формування бюджету, розвитку соціально-економічної інфраструктури, зміцнення галузі охорони здоров’я, створення Нової української школи – реалізації всіх ключових державних реформ, ініційованих Президентом України. Ми сформували близько 25% бюджету Київщини та впевнено посідаємо перше місце  серед 25-ти районів та 12 міст Київської області.

21 грудня на сесії районної ради був затверджений підготовлений та опрацьований адміністрацією бюджет-2019. Загальна сума надходжень головного районного кошторису становитиме 817,5 млн грн., вилучення до державного бюджету - 116 млн грн. Повністю забезпечено фонд заробітної плати по кожному головному розпоряднику бюджетних коштів. 

Але сьогоднішнє свято не стало би можливим, якби не мужність та відвага наших воїнів, Героїв України, які цілодобово знаходяться на передовій, захищаючи незалежність та територіальну цілісність рідної держави, оберігаючи мирний сон громадян. Пишаємось вашою мужністю! Слава Героям України! 

І, входячи у новий рік із новими планами та перспективами, запевняємо, що нам під силу зробити реальні кроки до поліпшення життя жителів району!  Віримо в те, що 2019 рік принесе в сім’ї достаток і добробут, Україні - мир і благополуччя!

Нехай у ваших оселях панують злагода, затишок і святковий настрій, а щедра доля наділить родини міцним здоров’ям, щастям, взаєморозумінням і любов’ю.

Щасливого всім Нового року і веселого Різдва!

Голова Бориспільської районної державної адміністрації

Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради

Владислав БАЙЧАС

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано