A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Як на Бориспільщині Миколая святкували

Дата: 20.12.2017 11:54
Кількість переглядів: 549

Розвагами, подарунками, театралізованими дійствами зустрічали День Святого Миколая дітлахи Бориспільщини.  Близько 100 дітей соціально-незахищених категорій зі своїми батьками та вихователями зібралися однією родиною у залі районної ради. Атмосферу свята сотворили  - «Студія ручної творчості» з Вишеньок, лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів вокальний ансамбль «Ad libitum», створений  на базі  Українського народного хору імені Станіслава Павлюченка (художній керівник –  кандидат мистецтвознавства, професор Олена Скопцова), творчий колектив Артемівського клубу ( керівник Яна Ільїна), районний відділ культури. Про солодкі подарунки для малечі потурбувалася районна влада. Цьогоріч вони, без перебільшення,  були  найщедрішими.

Свято розпочали представники районної влади – заступник голови РДА Сергій Білецький та заступник голови райради Іван Недогибченко. Вони здоровили малечу з першим найбажанішим зимовим святом, що несе в собі віру у здійснення найзаповітніших бажань.

Людмила Корніяка, начальник служби у справах дітей та сім’ї, одна з організаторів свята, виконала почесну місію, вручивши нагороди кращим інтелектуалам, які стали кращими   в обласному турі брейн-рингу «Підліток і право».

Світло миру з Віфлеєма передали представники Гірського осередку Всеукраїнської  національної організації «Пласт», так звані, помічники Миколая. Отож тепло Віфлеємської зірки має відчути кожен мешканець нашого району.

А далі, до дітлашні вийшов сам Святий Миколай з янголятами. Тут вже знайшлося місце і для загадок, і для віршів, і для пісень. Діти раз по раз виходили на сцену  отримувати солодкі винагороди за кмітливість і талант. Сміхом, щирістю і дитячою безпосередністю наповнилася зала. На мить й самій захотілося повірити в дива, повернутися у дитинство.

Та все хороше таке швидкоплинне.

…По східцях тупотіла малеча. Додому кожен повіз гостинець й хороший настрій. Свято вдалося. Та це лише початок новорічних розваг і подарунків. І це, звісно, радує.

Алла БОГУШ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано