A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«Ми пам’ятаємо вас – наші герої….»

Дата: 11.05.2018 11:32
Кількість переглядів: 570

У  Вишеньках  відбувся районний захід присвячений  Дню пам’яті та примирення , 73-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У заході взяли участь:  керівництво району, голови  сільських рад, сільських ветеранських організацій,  ветерани, учасники Антитерористичної операції, воїни-афганці, школярі, громада Бориспільщини.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять солдат, полеглих в 1939-1945 роки Другої світової війни та тих, хто боронив українську землю в Донецькій та Луганській областях в умовах неоголошеної війни, що триває з 2014 року.

Настоятелі місцевих церков: храму Петра і Павла УПЦ  (с. Петропавлівське) протоієрей Василь Бринзей та Свято-Георгіївського храму УПЦ (с. Вишеньки) ієрей Георгій Пилипчук відслужили поминальний молебень.

Слова вдячності героям всіх часів мовили Іван Недогибченко, заступник голови районної ради, Тетяна Кулинич, Вишеньківський сільський голова, учні Вишенської ЗОШ. Як тиха молитва, звучали пісні у виконанні народного аматорського вокального ансамблю «Вишенька» під керівництвом В. Сахацького.

Живі квіти від нащадків лягли до підніжжя пам’ятника, як вічна пам’ять, про  невмирущий подвиг наших солдат.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано