A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відсвяткували День рідного села Вишеньки

Дата: 19.10.2018 11:25
Кількість переглядів: 494

Кожне місто чи село має свою давню історію, традиції та звичаї. Село Вишеньки є тим населеним пунктом Бориспільського району, де історія села багата й цікава, а традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління, відроджуються та процвітають.
Нещодавно жителі села Вишеньки відзначали День села.

Свято почалося із традиційної благодійної шкільної ярмарки, на якій учні Вишенської ЗОШ гостинно пригощали всіх кондитерськими виробами, українськими смаколиками та різноманітними виробами.  Зароблені кошти школярі передали на лікування Арсенію, який також навчається в їх школі.

Концертну програму розпочали вихованці дитячого садочка. Народна артистка України Міра виконала разом з дітками Гімн України. Згадали гості та жителі свята односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих  тисяч українців, які стали жертвою цієї війни. 

Вишеньки – це село, де проживають працьовиті люди, і не дивлячись на ті труднощі, що є в нашій економіці й суспільстві, село все таки живе, − зазначила у своїй промові сільський голова Тетяна Григорівна Кулинич.

Ведуча свята від усього серця вітала теплими словами односельчан. Згадали старожилів, багатодітні сім’ї, наймолодшого жителя, іменинників, ювілярів, найкращих господарів та інших жителів громади.

Жителів та гостей свята вітали своїми веселими піснями народний аматорський колектив “Вишенька”, ансамбль “Родина” під керівництвом Віталія Сахацького.

Запальні танці продемонстрували атристи  танцювального колективу.

Народна артистка України Міра під бурхливі овації зали виконала чудові українські композиції. 

Кульмінацією свята стало пісенне привітання народного гурту ” Гуляй, душа!”  Пісні у їхньому виконанні сподобалися найвибагливішому слухачу.

Було і багато дитячих розваг: дітлахи могли порозважатися на батуті, повітряній гірці, поласувати морозивом, яким пригощали ресторатори із Wish Family Space, що розташований на території села Вишеньки.  

“Депутатську” юшку спробували всі бажаючі та дуже нахваляли.

Чудовим подарунком до свята став 30-кілограмовий торт від підприємства Гурман!

Дякуємо всім, хто долучився до підготовки та проведення такого чудового свята!

 

Залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня народження рідного села Вишеньки!

Офіційний сайт Вишеньківської сільської ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано