A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»: НА БОРИСПІЛЬЩИНІ ВИТРАТИЛИ ПОНАД 20 МЛН ГРН НА ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ ОСВІТНІХ СТАНДАРТІВ

Дата: 03.09.2018 11:22
Кількість переглядів: 499

Одномісні парти, інтерактивне обладнання та комп’ютери уже чекають на першокласників у сільських школах. На реалізацію Концепції «Нова українська школа»  із районного бюджету було виділено понад 20 млн грн. Про це  повідомили в Управлінні гуманітарного розвитку Бориспільської РДА.

«…З вересня в усіх закладах освіти Бориспільського району розпочинається впровадження нового навчального стандарту початкової освіти, завдяки чому зміняться зміст і результати навчання, методики викладання», – наголосили в управлінні.

За їх даними, на створення нового освітнього простору для майбутніх першокласників було витрачено понад 20 млн грн: проведення поточних ремонтів класів, придбання комп’ютерної техніки, меблів; повна заміна в закладах загальної середньої освіти ламп розжарювання на енергозберігаючі LED-лампи, а також придбано 40 комплектів інтерактивного обладнання.

Окрім того, в заклади загальної середньої освіти з державного бюджету надійшло близько 1,7 млн грн, що використовують для оплати навчання вчителів, які працюватимуть у перших класах, на придбання комплектів одномісних парт, документ-камер та дидактичних матеріалів.

«Близько 6 млн грн із районного бюджету виділено на капітальний ремонт Бориспільського районного інклюзивно-ресурсного центру, придбання обладнання для кабінетів та облаштування вуличних тренажерів на його території. За кошти субвенції з державного бюджету для ІРЦ придбано комп’ютерну техніку», – повідомили в управлінні.

Запрацює Бориспільський ІРЦ уже 3 вересня.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано