A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У Вишеньках читали Кобзаря

Дата: 19.03.2018 11:22
Кількість переглядів: 586

“Тарас Шевченко! Досить було однієї людини, щоб врятувати цілу націю» - так говорив про великого пророка Остап Вишня. 9 березня відзначали 204 річницю з Дня народження Кобзаря – читали  та співали його невмирущі твори.  На минулому тижні вишеньківці вклонилися Тарасовому слову зі сцени сільського будинку культури.  Шевченківські читання сільського рівня і масштабу проводили вперше. Серед конкурсантів – переважно учнівська молодь, в журі – представники районного центру народної творчості.  Поза конкурсом   читали Кобзаря – Тетяна Кулинич, Виишеньківський сільський голова, та Марія Марушинець, завідувачка Петропалівський сільським клубом.  А це чи не найбільший приклад, орієнтир, світло для підростаючого покоління. Такий дороговказ з напутнім Шевченківським словом  обов’язково допоможе вирости дітям справжніми людьми.

По закінченню читань, двадцятеро конкурсатів вишикувалися на сцені. З рук сільського голови кожен  отримав на згадку чашку з логотипом свята. А на переможців чекали ще й Грамоти за підписом Тетяни Кулинич та невмирущі Кобзарі.

Перше місце у шестикласника Владислава Горбача. На наступній сходинці семикласниця Ангеліна Дремлюга,  за нею  - третьокласниця Даша Вовк.

У номінації “Літературна композиція” першими стали -  Альона Мазур, Микола Маєвський та  Топчій Аліна. Спеціальний приз  - у Олександра Снігеря.

 Наступного року вишеньківці знову зустрінуться в одному родинному колі. І знову звучатимуть улюблені твори, які пов’язує одне   - бажання жити.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано