A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

"Шляхами Каменяра"

Дата: 16.11.2016 11:08
Кількість переглядів: 814

Днями Вороньківська ЗОШ приймала в себе, крім олімпіади з трудового навчання, учасників конкурсу «Шляхами Каменяра», який проводився відповідно річного плану роботи відділу освіти та РМК з метою вшанування пам'яті видатного українського письменника, вченого та громадського діяча Івана Яковича Франка, популяризації його літературної, публіцистичної, наукової спадщини, зважаючи на його вагомий внесок у становлення української нації, а також з нагоди відзначення у 2016 році пам'ятних дат - 160-річчя від дня народження та 100-річчя від дня смерті Івана Франка.

 

 

Протягом жовтня-листопада 2016 року в школах району був проведений літературний конкурс творів. В написанні яких взяли участь 28 учнів з 15 шкіл району. Журі визначило кращі роботи, які ввійщли до збірки «Шляхами Каменяра».

В конкурсі читців 12 листопада взяли участь представники всіх шкіл. Відповідно до положення про Конкурс були визначені переможці. На підсумковому святі всі переможці були відзначені грамотами, отримали в подарунок збірку «Шляхами Каменяра», та книгами, придбаними за сприяння начальника відділу освіти Каськіва М.І., та Дмитренко Н.А., керівника районного МО вчителів української мови та літератури і Ліги українських меценатів.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано