A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Школа пам’ятає героїв сьогодення

Дата: 19.03.2019 10:56
Кількість переглядів: 400

Війна на Сході України стала важливим випробуванням і трагедією для мільйонів громадян, але особливо тяжкою вона є для тих, хто боронить своїх дітей, дружин, батьків і рідну землю.
До дня українських добровольців у стінах ОНЗ «Щасливський НВК» вшановували мужність і героїзм захисників цілісності України. На зустрічі були присутні 22 учасника бойових дій зони АТО, 15 із яких є випускниками нашого навчального закладу, 11 дітей яких є вихованцями нашої школи.
Військовий комісар Р.Я. Горбач та голова сільської ради М.Ф. Шмаюн висловили слова вдячності мужнім героям, які наполегливо з вірою в краще майбутнє встали на боротьбу з ворогом, а також вручили Державні нагороди від Президента України та грошові винагороди від сільської ради.

В свою чергу, наші вихованці не змогли стояти осторонь і написали найщиріші слова подяки та підтримки у своїх листах, висвітлили свої найтепліші побажання в малюнках, що передали воїнам на передовій, які кладуть життя заради нас і мирного світання.
Яскраві виступи дітей, танці, пісні стали подарунком і жестом вдячності за їхній героїзм і священний подвиг, який залишиться у пам’яті тих, хто сьогодні навчається за партами, а завтра – є майбутнім нашої Держави.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано