A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Наталію Ралко провели на заслужений відпочинок

Дата: 31.05.2017 10:54
Кількість переглядів: 594

На початку засідання колегії очільники району Дмитро Воронін,  голова РДА, та Іван Недогибченко, заступник голови районної ради, квітами, цінним подарунком, добрим словом та вдячністю провели на заслужений відпочинок Наталію Ралко, начальника районної  служби у справах дітей.

«Нам не вистачатиме такого фахівця. Все своє трудове життя ви присвятили нашій Бориспільщині, працюючи  в Гірській школі, районному відділі освіти і ось уже 12 років у службі. Та приходить час, коли життя повертає на іншу віху, де життя не менш прекрасне, де в нагоді стануть Ваші досвід і мудрість», - зазначили очільники.

Наталія Миколаївна подякувала за підтримку, розуміння керівництву району, сільським головам, усім з ким доводилося вирішувати чи не найголовніше питання – соціальний захист дітей Бориспільщини: « Хочеться, аби  все ж таки позитивно вирішилося питання щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей позбавлених  батьківського піклування. А всім бажаю успіхів, здоров’я, благополуччя родинам і процвітання нашій рідній землі».



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано