A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

22-23 квітня 2017 року відбудеться проведення днів Київщини в столиці України

Дата: 16.11.2016 10:53
Кількість переглядів: 596

15 листопада, голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації щодо підготовки та проведення заходів з нагоди відзначення 85-річчя утворення Київської області. Участь у нараді також взяли заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Михайло Царенко та радники голови.

 

 

 

 

Учасники наради обговорили організаційні питання щодо підготовки до відзначення 85-річчя Київської області та окреслили коло можливих заходів.

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган зазначив, що святкування 85-річчя утворення Київщини повинно відбуватися у всіх населених пунктах області, фокусувати увагу необхідно на урочисте вшанування людей, які користуються повагою та авторитетом у громаді і сприяти зміцненню командного духу спільнот, які є головним надбанням в Київській області.



Голова Київської ОДА повідомив присутніх, що за попередньою домовленістю з Київським міським головою Віталієм Кличком 22-23 квітня 2017 року відбудеться проведення днів Київщини в столиці України.

Програма святкування днів Київщини в столиці України передбачає презентацію та культурну програму всіх районів та міст області, які будуть закріплені за окремими мікрорайонами міста Києва. Підготовлені роздаткові матеріали надаватимуть інформацію про об’єкти рекреації Київської області. Також заплановано розробити спеціальний інтернет-додаток, який дасть можливість будь-якому мешканцю Києва через систему «розумних фільтрів» легко вибрати об’єкт рекреації та зарезервувати можливість відпочинку.

За результатами робочої наради голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган доручив створити робочу групу з підготовки та відзначення 85-річчя утворення Київської області.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування