A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

У Гнідині добудували "Веселку"

Дата: 26.05.2017 10:49
Кількість переглядів: 590

У Гнідині відкрили новий корпус дитячого навчального закладу «Веселка» на 40 місць.
На відкриття двоповерхової добудови завітали почесні гості: начальник департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, заступник голови районної державної адміністрації Роман Шуменко, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, керуючий справами виконкому райради Антон Мотрич, начальник відділу освіти РДА Микола Каськів.

 

Почесне право перерізання червоної стрічки було надано Гнідинському сільському голові Олександру Лазаренку — ініціатору добудови. Першими в затишні комфортні кімнати увійшли маленькі дошкільнята. За ними — представники державної влади, вихователі та батьки.

Під час екскурсії всі гості отримали позитивні враження. Віра Рогова зізналася, що вражена якістю робіт та, якби була можливість, виставила найвищу оцінку. «Найвища оцінка! Це європейський рівень, європейський стандарт! Молодці!», — зазначила Віра Борисівна. Вона побажала маленьким вихованцям із задоволенням відвідувати садочок, виховуватися у комфортних сучасних умовах та отримувати нові цікаві знання. Керівник також передала в дитячий садок цінний подарунок — ноутбук з необхідним програмним забезпеченням.

Протягом вересня 2016 — січня 2017 року тривали будівельні роботи на території дитсадка «Веселка». На будівництво було виділено 2 млн грн з районного бюджету та 2 млн 162 тис грн - кошти місцевого бюджету. За рахунок коштів районного бюджету придбано меблі, іграшки, посуд, текстиль.

«Потреба розширити дитячий садок виникла давно, — розповідає завідуюча ДНЗ «Веселка» Валентина Давидова. — Заклад був збудований в 1978 році і розрахований на 80 місць. Але в останні роки в Гнідині дітей дошкільного віку значно побільшало. Нині їх нараховується 220 (!)».

Керівник дитсадка висловила щиру вдячність трудовому колективу, сільському голові Олександру Лазаренку, голові райдержадміністрації Дмитру Вороніну, голові районної ради Владиславу Байчасу за фінансову допомогу та вагому підтримку в реалізації довгоочікуваного проекту.

Заступник голови РДА Роман Шуменко поінформував, що в 2016 році на освітню галузь Бориспільщини було виділено понад 22 млн грн, в 2017 році — понад 30 млн грн. За його словами, в поточному році планується розпочати будівництво двох дитячих садків у Вишеньках (160 місць) та Сошникові (80 місць).

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано