A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні воїни-нацгвардійці! Прийміть найщиріші привітання з нагоди п’ятої річниці з Дня створення Національної гвардії України.

Дата: 26.03.2019 10:29
Кількість переглядів: 415

Вся наша армія на сьогоднішній день є демонстрацією того, що Україна пройшла велику відстань за ці 5 років. Завдяки потужному бойовому духу, мужності та боєздатності добровольців, які першими піднялися на захист держави та змогли відродити перші військові формування, вдалося утримати ворога на сході України.

Держава та український народ високо цінує ваш внесок у забезпечення суверенітету та незалежності, вірність присязі та сумлінне виконання військового та громадянського обов’язку.

Сьогодні, за словами Президента, Головного Верховнокомандувача Петра Порошенка, є сильна українська армія, сильна Національна гвардія, що оснащені найсучаснішою зброєю – це та сила, яка, дійсно, спроможна зупинити російську агресію та не допустити «рускава міра» на українській землі!

У нашій пам’яті назавжди залишаться імена військовослужбовців Національної гвардії, які віддали своє життя за мир та спокій в Україні. Низький уклін їхнім батькам та вічна пам’ять Героям!

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, нових досягнень і звершень у боротьбі за вільну незалежну країну та  довгоочікувану перемогу, яку кожен гвардієць наближає ратною службою!

Слава Національній гвардії України!

Слава Україні!

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано