A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

КОДА: РЕМОНТ ДОРОГИ НА ДІЛЯНЦІ ГЛИБОКЕ-ГОРОДИЩЕ В ПРІОРИТЕТІ НА 2020 РІК

Дата: 12.11.2019 10:29
Кількість переглядів: 399

Очільник Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов під час першого приймання громадян, що відбулося в середу, 6 листопада, вислухав звернення мешканців села Городище Бориспільського району щодо ремонту дороги С100405 Глибоке-Городище-/Н-08/.

За словами заявників, щодня цим маршрутом курсує шкільний автобус. Проблема полягає також у тому, що дуже важко знайти водія, який би брав на себе відповідальність за перевезення дітей пошкодженою дорогою.

«Нам потрібно побудувати дорогу, і це головне. Давайте на цьому зосередимося. Ми внесемо проєкт у бюджет, захистимо його, та у 2020 році у вас з’являється дорога», — резюмував голова КОДА.

У свою чергу, в. о. директора Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Валерій Кравчук запевнив, що це питання буде пріоритетним на наступний рік у межах доведеного фінансування.

Довідка

Дорогу, зокрема, ділянку Глибоке-Городище було передано «Укравтодором» до КОДА у січні 2018 році. Відтоді її балансоутримувачем визначено Департамент регіонального розвитку.

Ремонти автомобільних доріг зі схожими ділянками здійснювалися в межах Митного експерименту, який діяв із 2015 року до кінця минулого року.

Станом на липень 2018 року Департаментом було виготовлено проєктно-кошторисну документацію (ПКД) та проведено процедуру відкритих торгів із визначенням переможця щодо проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги С100405 Глибоке-Городище-/Н-08/ на проблемній ділянці (км 3+100 – км 5+80).

На час отримання ПКД фінансування цієї дороги у вигляді субвенцій із державного бюджету не передбачалося. Тому коштів на проведення ремонтних робіт до кінця 2018 року так і не було виділено.

За інф. пресслужби КОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано