A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ПРОМІНЯВ ЗАРОБІТОК В ІСПАНІЇ НА СЛУЖБУ В НАЦГВАРДІЇ, АБО НАПУТНІ СЛОВА БАТЬКА МОЛОДОМУ ГВАРДІЙЦЮ

Дата: 12.11.2019 10:27
Кількість переглядів: 341

У Міжнародному центрі Нацгвардії в с .Старе новобранці склали військову присягу на вірність українському народові. Близько тридцяти гвардійців в урочистій обстановці присягнули захищати Україну та її народ.

«Вірю в те, що ви станете справжніми захисниками нашої Вітчизни, професіоналами своєї справи», – привітав присутніх заступник начальника Міжнародного центру по роботі з особовим складом полковник Максим Барилко.

Упродовж місяця новобранці займалися бойовою, фізичною підготовкою та стройовим вишкілом. Окрім цього, з ними постійно працювали психологи за програмою курсу тренінгів по командному згуртуванню (team building), що допомагає адаптуватися до військового життя. Заняття з молодими солдатами триватимуть і надалі.

У когось служба у війську викликає страх, а в когось почуття відповідальності та обов’язку. Наприклад, солдати Владислав Заславський та Олександр Бляхарчук, отримавши повістку, навіть і думки не мали ухилятися від призову, оскільки вважають, що служба Батьківщині – це обов’язок кожного чоловіка.

Владиславу 20 років і родом він з Кривого Рогу, до служби працював, має кохану дівчину. Аліна приїхала підтримати молодого солдата.

«Я навчався у ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою і мріяв вступити до Національної академії Нацгвардії, але не склалося. Тож несподіванок не було, – каже молодий гвардієць. – Мені цікава, подобається працювати в команді, а бажання вступити до гвардійського вишу стало знову актуальним».

Олександру 20 років, він з Рівного. З шести років разом з батьками виїхав до Іспанії, там закінчив базову школу, отримав декілька професій, працював техніком із встановлення оптичного інтернету. Коли сповістили про призов на строкову службу, не вагаючись приїхав в Україну і прийшов до військкомату. Перед від’їздом батько Ігоря сказав: «Сину, служи чесно, сумлінно виконуй накази командирів. У війську станеш справжнім чоловіком – захисником Батьківщини, навчишся приймати тверді рішення справу».

Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ, фото Віктора Воскобоєва


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано