A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Аграріїв області вітали з професійним святом

Дата: 15.11.2018 10:26
Кількість переглядів: 524

Голова ОДА Олександр Терещук привітав аграріїв Київщини з Днем працівників сільського господарства, урочисте святкування якого проводилось на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

«Аграрна галузь – це основа міцної економіки та запорука достатку громадян в Україні. Тому і добробут кожного міста та села – це надбання, в першу чергу, працівників аграрного господарства. Саме від аграріїв залежить благополуччя суспільства та бюджет нашої країни.

У цей святковий день, висловлюю щиру вдячність усім працівникам сільського господарства області за відданість найблагороднішій професії. Професії хлібороба й годувальника!

Ваша невтомна праця, любов до землі, збереження традицій і впровадження новітніх технологій – взірець для інших галузей!

Бажаю кожному з вас невичерпної енергії, реалізації всіх професійних планів і нових вагомих трудових здобутків! Бажаю миру та злагоди вашим родинам! Бажаю вам сил та міцного здоров’я!

Переконаний, що ваші працелюбство і наполегливість сприятимуть подальшому розвитку нашої Держави!»  – зазначив очільник області у своєму вітальному слові.

Під час святкування працівники аграрного сектору отримали грамоти та подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм та досягнення, значний внесок в розвиток аграрного комплексу Київщини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано