A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бориспільщина в режимі надзвичайної ситуації

Дата: 19.03.2020 10:24
Кількість переглядів: 504

У Бориспільській РДА 18 березня було проведенно екстрене засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головним причиною скликання комісії стало питання «Про визначення рівня надзвичайної ситуації на території Бориспільського району Київської області».

 

Під час засідання голова Бориспільської райдержадміністрації Володимир Строкань проінформував присутніх про введення режиму надзвичайної ситуації на території Київської області відповідно до протоколу №5 від 18.03.2020 року позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Епідемічна ситуація класифікована відповідно Державного класифікатора надзвичайних ситуацій (ДК 019:2010), затвердженого наказом Держстандарту України від 09.10.2010№417, як медико-біологічна надзвичайна ситуація природного характеру регіонального рівня.

Директор КНП БРР та БМР «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Олександр ЩУР проінформував присутніх про ситуацію з поширенням коронавірусу на території Київської області.

Членами комісії було вирішено негайно ввести в дію план реагування на медико-біологічні захворювання. Тимчасово ввести на території Бориспільського району режим надзвичайної ситуації.

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України та з метою забезпечення управління невідкладними заходами під час виникнення надзвичайної ситуації місцевого рівня підготувано проект розпорядження Бориспільської райдержадміністрації про призначення керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації – першого заступника голови Бориспільської районної державної адміністрації Київської області – Руслана ДЯЧЕНКА.

Відповідно вимог наказу МВС від 26.12.2014 №1406 «Про затвердження Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та Видів оперативно-технічної і звітної документації штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації» керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації: призначити керівника штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня НС (далі – Штабу); визначити структуру та персональний склад Штабу; розробити та затвердити план заходів з ліквідації наслідків НС; визначити місце роботи та розгортання Штабу; відпрацювати необхідні документи відповідно до вищезазначеного наказу МВС.

 

Результат пошуку зображень за запитом в режимі надзвичайної ситуації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано