A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

З НАГОДИ ВІДКРИТТЯ ТЕРМІНАЛУ F В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» ПРОВЕЛИ ЗАБІГ KBP RUNWAY RUN

Дата: 27.03.2019 10:19
Кількість переглядів: 425

24 березня в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» на честь відкриття терміналу F відбувся масштабний забіг легкоатлетів-любителів. Друга злітна смуга перетворилася на бігову трасу, пробігтись чи навіть пройтись по якій змогли бігуни та пішоходи будь-якого рівня підготовки. Захід організований аеропортом спільно з біговою спільнотою TOP Runners. За даними організаторів, його учасниками стали понад 5 тисяч осіб, з них понад 2000 взяли участь у забігах по злітній смузі нового терміналу. Дистанцій кілька: 10 км, 3 км та 5 кілометрів для тих, хто любить скандинавську ходьбу. Всі учасники отримали медалі за участь, а переможці – призи від партнерів, включаючи й квитки на літак, щоб полетіти на відпочинок.

Провідною культурної частини заходу стала Сніжана Єгорова, яка презентувала гостям фільм «Пульс» про українську чемпіонці Паралімпійських ігор 2008 року в Пекіні Оксані Бутурчук. Після цього настав час живої музики – на сцені виступали етно-рок група «Ярна» і культові ТНМК. Для маленьких гостей грав діджей Sunny, під чиї пісні танцювали трансформери.

За здоров’ям учасників забігу слідкували медики Бориспільського загону швидкого реагування, які базувалися на самій дистанції.

Як повідомив директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін, для пасажирів термінал F свою роботу розпочне вже наприкінці цього місяця. Керівник летовища зауважив, що торік «Бориспіль» прийняв понад 12 мільйонів пасажирів, цього року ці показники планують збільшити майже на 2 мільйони осіб.

За інф. прес-служби МА «Бориспіль»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано