A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

День щастя у Щасливому

Дата: 21.03.2017 10:16
Кількість переглядів: 978

20 березня увесь світ святкує міжнародний День щастя. Цей день є символічним для нас, щасливчан, адже ми живемо у чудовому та затишному селі з прекрасною назвою Щасливе.

 

Люди Землі намагаються зробити у цей день один одному побільше приємних сюрпризів, допомогти тим, хто потребує цього потребує. Це день посмішок, обіймів, поцілунків, хорошого настрою, віри в те, що у кожній оселі буде мир, спокій і всі рідні будуть здоровими, адже хочеться залишити погані думки, відкрити свої щирі серця один одному, з надією дивитися на щасливий завтрашній день.

Учні Щасливського НВК підготували сюрпризи-смайлики гостям. Молодші школярі створили цікаві колажі на тему «Щасливі моменти мого життя».

Розпочав святковий день хоровий колектив «Мереживо» зворушливим твором Джуліо Качіні «Аве Марія».

Привітати учнів та педагогів Щасливського НВК приїхали школярі Великоолександрівської та Гірської шкіл. Створювали атмосферу радості, позитиву і смайлики, і щирі посмішки дітей, і яскраві, барвисті повітряні кульки, і запашний коровай.

Директор школи Юрій Йовбак звернувся із привітанням до присутніх та закликав щохвилини ловити приємні миті життя, з оптимізмом долати перешкоди, радіти життю у всіх його проявах. Він відмітив, що день особливий ще й тому, що 20 березня – це день весняного рівнодення, коли на всій Землі день і ніч практично рівні, ніби підкреслюючи, що всі люди планети мають рівні права на щастя.

В актовій залі школи відбувся грандіозний гала-концерт за участю господарів та гостей свята.

Хореографічний колектив «Іріс» презентував різножанрові танцювальні композиції, які захоплювали глядачів своєю енергійністю, запальністю, бадьорістю, майстерністю.

Справжнім музичним подарунком стала пісня «Музика звучить» у виконанні випускниці школи Юліани Вексел.

Поділитися своїм щастям з оточуючими, посміхатися, радіти життю спонукали дітей виступи бальної студії, танцювального колективу «Шик Денс».

Учні з села Велика Олександрівка разом з величезним короваєм подарували запальну і неповторну фольклорну композицію.

Частинку щастя, душевного тепла, найщиріші побажання у цей день один одному взяли із собою учасники та гості святкового дійства.

Жити на цій Землі, уміти радіти малому, мріяти та сподіватися на краще – це найбільше щастя!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано