A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

НА КИЇВЩИНІ СТАРТУЄ ПІЛОТНИЙ ПРОЕКТ З ДОСТАВКИ ПЕНСІЙ ДОДОМУ

Дата: 25.07.2019 10:14
Кількість переглядів: 393

Під керівництвом голови Київської обласної адміністрації Михайла Бно-Айріяна відбулася робоча нарада щодо стану пенсійного забезпечення та доставки пенсій відділами поштового зв’язку. Участь у роботі взяли заступник голови Київської облдержадміністрації В’ячеслав Кучер, начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов та заступник голови правління Пенсійного фонду України Владислав Машкін.

У ході наради обговорили питання щодо реалізації вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.06.2019 №489-р «Про реалізацію пілотного проекту з організації доставки пенсій окремим категоріям осіб додому», стан пенсійного забезпечення в Тетіївському районі та стан доставки пенсій відділами поштового зв’язку.

«Для усіх людей важливо, щоб про них піклувалися, особливо це стосується людей похилого віку та тих, які потребують постійного догляду. Тому реалізація проекту з організації доставки пенсій додому таким людям як ніколи є на часі. Це реальна допомога та підтримка для них. Київщина першою буде реалізовувати цей проект. Впевнений, спільними зусиллями нам вдасться наблизити якісний сервіс обслуговування усіх без винятку громадян», – зазначив Михайло Каренович.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано