A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бронзова нагорода чемпіонату України з бігу на 1 милю у нашої легкоатлетки

Дата: 02.10.2019 10:13
Кількість переглядів: 406

Ювілейна XV «Буковинська миля» та чемпіонат України з бігу на 1 милю традиційно відбулись у Чернівцях 29 вересня 2019 року.

Бронзовою призеркою чемпіонату серед молоді (жінки) стала Анастасія Волошиненко (с. Іванків), вихованка Бориспільської районної КДЮСШ, яку вже чотири роки тренує Михайло Савченко.

В елітних номінаціях абсолютними переможцями забігів стали Володимир Киц (Київська область) та Діана Ткаченко (Киричук) (Миколаївська область).

У підсумку, завдяки високим місцям наших спортсменів, збірна Київщини посіла ІІ місце у командному заліку.

Ці змагання завжди проходять в святковій атмосфері, на повному позитиві. В чому заслуга організаторів та коментатора – журналіста, спортивного діяча, а нині народного депутата України Георгія Мазурашу. Сюрпризним почесним гостем заходу цього разу був зірковий веслувальник (каное) – дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан з Одеси. А головним організатором є місцевий зірковий олімпієць – кращий спортсмен України 2006 року, чемпіон Європи (2005) та світу (2006) з бігу на 1500 м Іван Гешко. Тож переможцям і призерам чемпіонату було приємно отримувати заслужені нагороди з рук відомих спортсменів!

Традиційно національним змаганням передував масовий забіг для всіх охочих на дистанцію 2 милі (3218 м). З великим задоволенням долали цю дистанцію разом з тисячами місцевих любителів бігу і ми.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано