A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ТУРНІР З БОКСУ В ЩАСЛИВОМУ

Дата: 24.02.2020 09:56
Кількість переглядів: 376

У с. Щасливе 22 лютого 2020 року відбувся відкритий турнір Бориспільської районної КДЮСШ з боксу серед юнаків 2003-2006, 2007-2010 років народження і молодших, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні. Завдячуючи активній підтримці управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації (начальник Микола Каськів) адміністрації ОНЗ «Щасливський НВК» (директор Юрій Йовбак) та проведеній організаційній роботі тренерів-викладачів КДЮСШ, турнір пройшов на високому організаційному рівні.

Змагання проходили в оновленому залі боксу, розташованому в приміщенні закладу освіти, де торік був зроблений капітальний ремонт і встановлені нові боксерські снаряди.

Для участі в турнірі, який планували провести задля боксерів-новачків, відразу відгукнулось доволі багато бажаючих. Кожний тренер зі своїми вихованцями вирішував свої завдання. Для одних він став першим у житті, а для інших, більш досвідчених, етапом підготовки до зонального чемпіонату України, який відбудеться в середині березня. Всього в турнірі взяло участь понад 60 юних спортсменів. Бориспільський район представляли вихованці тренерів-викладачів районної КДЮСШ Вадима Шевкопляса (с. Щасливе, головний суддя турніру), Володимира Сороки (с. Гнідин), Олександра Бабюка (с. Дударків), інструктора БРЦФЗН «Спорт для» Руслана Стахова (с. Проців) та запрошені боксери та тренери з міст Бориспіль, Бровари та Києва..

На відкритті турніру всі присутні вшанували подвиг учасників Революції гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні…

З першого і до останнього всі бої проходили в непоступливій боротьбі суперників. Боксери демонстрували свою майстерність, характер та волю до перемоги. У зовсім юних ще не набута майстерність замінялась величезним бажанням здобути будь-що першість над своїм опонентом у поєдинку. Крім юнаків у турнірі взяли участь та провели свої бої і дівчата. Вихованки Володимира Сороки Аліна Жиленко та Анастасія Чепурко використовують кожний шанс, готуючись до чемпіонату України серед дівчат, юніорок, молоді, який пройде наступного місяця в Ужгороді.

Всі учасники, переможці та призери були нагороджені спеціально підготовленими до цих змагань, грамотами та медалями. Роз’їжджались задоволені проведеними спарингами і святковим настроєм.

 

 

Бориспільська районна КДЮСШ

Сектор молоді та спорту

управління гуманітарного розвитку

Бориспільської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано