A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

За 11 місяців до Броварської ОДПІ надійшло 60 письмових звернень громадян

Дата: 22.12.2016 09:29
Кількість переглядів: 535

Найчастіше громадяни у листах інформували про ймовірні факти ухилення від сплати податків. Інші звернення стосувалися питань контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку, оподаткування доходів від підприємницької діяльності. На всі звернення надано вичерпні відповіді у встановлений законодавством термін.


 

Нагадуємо, що з 28.10.2015 року набрала чинності у новій редакції стаття 5 Закону України «Про звернення громадян», згідно якої письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).

Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Таким чином, електронне звернення, якщо воно надсилається без використання електронного цифрового підпису, повинно мати вигляд скан-копії та/або фото копії.

Реалізувати своє право на електронне звернення у Броварській ОДПІ громадяни можуть, надіславши його на електронну адресу: kyivobl.brovary.zvernennya@sfs.gov.ua  із дотриманням вимог до його оформлення.


 

Броварська ОДПІ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано