A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Дата: 06.12.2019 09:22
Кількість переглядів: 520

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу. Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, чудових організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

Сьогодні, коли на повну силу йде процес децентралізації, на вас, шановні, покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців нашого району. Віримо, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів нашого району. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни.

Висловлюємо  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного  бути почутим.

     Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Тож нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого краю.

Від усього серця бажаємо всім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її інтереси, міцного здоров’я, миру, добробуту, наснаги і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Бориспільщини та України.

 Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

В.о. голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан САДОВСЬКИЙ

Результат пошуку зображень за запитом "ltym vscwtdjuj cfvjdhzledfyyz"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано