A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Обговорили працевлаштування у військових частинах

Дата: 29.07.2016 09:21
Кількість переглядів: 681

Днями перший заступник голови РДА Володимир Солдатенко зустрівся з громадянами, які перебувають на обліку в Бориспільському міськрайонному центрі зайнятості.

В ході зустрічі говорили про основні умови військової служби за контрактом та працевлаштування в установах, що підпорядковуються Міністерству оборони України.

Участь в заході взяли т.в.о. військового комісара Бориспільського ОМВК Андрій Зарубін та завідувач сектору мобілізаційної роботи райдержадміністрації Лариса Кузька, а також близько 20 громадян — мешканців міста та району.

Виступаючи перед присутніми, Володимир Солдатенко зауважив: «Підписання контракту не означає вирушати в зону АТО. Вистачає роботи в тилу: в Києві, Броварах, Бориспільському районі. Це водії, зв’язківці, діловоди, лаборанти тощо. Середньомісячна зарплата від 7 тисяч гривень».

Йшлося про терміни контрактної служби. «За першим видом контракту військовозобов’язаний служить до оголошення демобілізації або закінчення особливого періоду (ті, хто вже служив або служить, можуть розірвати такий контракт достроково через 18 місяців). За другим видом контрактом — термін служби складає від 3 до 5 років. Третій — передбачає 3-6 місяців, заключається тими, хто служив або служить в Збройних Силах України», — пояснив Андрій Зарубін.

Фахівці також розповіли про механізм комплектування в ряди ЗСУ, а саме огляд медичної комісії, тестування, документообіг, проходження 2-місячного навчання у військовій частині.

За результатами зустрічі двоє безробітних висловили бажання служити в армії: жінка —  за освітою «бухгалтер» та чоловік — інвалід III групи.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано