A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

В КОДА ПРОЙШЛА РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ РОДИНАМИ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 21.11.2018 09:21
Кількість переглядів: 423

Напередодні Дня Гідності та Свободи очільник Київської обласної Державної адміністрації Олександр Терещук зустрівся із родинами Героїв Небесної сотні та учасниками Революції Гідності. В ході зустрічі хвилиною мовчання було вшановано пам’ять жителів Київської області, які віддали свої життя під час подій на Майдані.
Очільник області особисто нагородив подяками «За громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад, демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності та активну громадську діяльність» поранених на Майдані та членів родин загиблих. «Я повністю відкритий до вас і готовий разом із вами робити все, щоб змінити нашу країну на краще. І я робитиму все що від мене залежить, все що в моїх силах щоб підтримати вас та допомогти вам!» – зазначив голова облдержадміністрації.
Під час зустрічі до керівництва КОДА звернулась голова громадської організації «Об’єднання родин «Небесної Сотні» та активістів «Революції Гідності» Тамара Василівна Швець з ініціативою створення меморіалу Героям Небесної сотні та загиблим учасникам АТО/ООС на сході України.

У відповідь на звернення активістів, Олександр Терещук надав доручення відповідним структурам ОДА зайнятися цим питанням. «Ми можемо поставити пам’ятник Героям Небесної Сотні в будь-якому населеному пункті області, залучити найкращих скульпторів, архітекторів до цього проекту і разом із вами ми можемо зробити меморіал, який буде нагадувати жителям Київщини про Подвиг Героїв Небесної Сотні!» – наголосив він.
Також із промовою виступила мати Народного Героя України, загиблої учасниці Революції Гідності Аміни Окуєвої – Ірина Камінська. Вона звернулася до присутніх із пропозицією долучитись до ініціативи створення в столиці Меморіального цвинтаря воїнської слави. «Ми не маємо права опускати руки, навіть якщо ми втратили найдорожче – наших рідних та близьких, наших дітей та чоловіків. Україна існуватиме доки є люди готові віддавати за неї свої життя! І тому ми маємо зробити все, щоб увічнити їхню пам’ять» – підкреслила Ірина Камінська.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано