A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи у Сошникові

Дата: 07.05.2018 09:18
Кількість переглядів: 591

 Днями на базі Сошниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Бориспільського району з питання «Управлінська діяльність в національно-патріотичному вихованні» . 
Гості познайомилися з традиціями та історією школи, організацією роботи з даного питання. Заступник директора з навчально-виховної роботи Коломієць Олександр Іванович зупинився на методиці організації національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в закладі; заступники директорів шкіл мали змогу поспілкуватися з учасниками АТО Костюренко О.М. та Бойко М.А., познайомилися з організацією профільного навчання з предмету Захист Вітчизни у 10 класі.


Старущенко О.Л., заступник з виховної роботи, презентувала систему роботи з патріотичного виховання в позакласній та гуртковій діяльності.
В практичному блоці семінару учасники познайомилися з Міжнародним міжвідомчим багатопрофільним центром підготовки підрозділів Національної гвардії України (в/ч 3070), системою підготовки бійців нацгвардії, організацією їх навчання та відпочинку, домовилися про співпрацю центру та шкіл району.
Висловлюємо вдячність керівництву Сошниківської ЗОШ: Пилипчуку М.П., Коломійцю О.І. за якісну підготовку та проведення семінару, колективу Сошниківської ЗОШ та директору Вишенської ЗОШ Гурській Л.В. за організацію підвозу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано