A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бориспільщині - 95. «КОЛЬОРИ РІДНОГО КРАЮ»: ЮНІ ХУДОЖНИКИ ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ТА РЕМЕСЕЛ ОРГАНІЗУВАЛИ ВИСТАВКУ

Дата: 05.04.2018 19:35
Кількість переглядів: 534

Натхненні 95-річним ювілеєм району, вихованці Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел організували виставку художніх робіт «Кольори рідного краю». Рідні озера, поля та ліси на картинах юних живописців можна побачити у приміщенні Бориспільської районної ради на третьому поверсі. Безліч напрямів і технік, ідей та фантазій. У школі мистецтв наголошують, це «свідчення того, наскільки діти талановиті та багатогранні».

«Звичайно, ви можете не знайти саме такого вітряка чи саме таку хатину. Але образи, які, можливо, запам’ятались з дитинства чи в уяві, діти втілили у картинах. Ми відібрали саме ті роботи, які показують місцинку нашого краю, або те, що діти уявляють, наче казку. Ця виставка присвячена 95-ій річниці Бориспільського району, тому й картини оспівують наш край», — розповіла викладач школи мистецтв Яна Власко.

Не обійшлося і без сюрпризів. Усі, хто завітав на відкриття виставки, мали змогу почути бандуру, сопілку та скрипку. Музичний супровід наповнив життям пейзажі, додав кольорам яскравості і світла. Авторами звукового дива стали викладачі все тієї ж школи мистецтв і ремесел Едуард та Ліля Данилови, Світлана Федосенко та В’ячеслав Родіонов.

Надія КРИВОЛЬЧЕНКО, «ТС»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано