A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Зустріч з журналістами «5 каналу» та активістами громадської організації «Стоп корупції»

Дата: 14.11.2017 18:56
Кількість переглядів: 679

Для учнів та вчителів Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика 9 листопада 2017 року було досить насиченим. Крім того, що діти святкували День української писемності і мови, традиційно писали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, вони ще й мали цікаву зустріч.

         До школи завітали журналісти «5 каналу» та активісти громадської організації «Стоп корупції». Родзинкою зустрічі став діалог учнів школи з координатором ГО «Стоп корупції», відомим військовим журналістом і волонтером, Журналістом року – Романом Бочкалою.

         Також діти слухали правозахисника ГО, громадського активіста Ігоря Бондарчука і діджетал-директора цієї організації Романа Русанова. Разом з ними делегацію «5 каналу» представляли журналісти Олена Логвінова і Костянтин  Варшавський, оператор Сергій Наконечний, водій Петро Бондарчук і організаторка зустрічі, юрист Тетяна Печерська.

         Гості подарували учням футболки із логотипом ГО «Стоп корупції», а на згадку про Гнідин вони отримали газету «Срібна підкова» і унікальні ляльки-мотанки від сільської майстрині, учительки Броніслави Гаврилівни Барановської.

         А місцевий підприємець Олег Миколайович Гаврилюк вкотре фінансово підтримав проведення зустрічі.

         Надіємося, що така інтерактивна форма роботи журналістів з учнями стане ще однією цікавою і потрібною сторінкою в літописі школи.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано