A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Тиждень минув без значних надзвичайних ситуацій

Дата: 16.11.2021 09:41
Кількість переглядів: 310

У період із 8 по 14 листопада 2021 року для жителів Бориспільщини тиждень минув відносно спокійно. Як повідомили нам у Бориспільському районному управлінні ГУ ДСНС у Київській області, на території Пристоличної громади надзвичайних ситуацій не виникало. Так само було спокійно в Гірській громаді. В місті Яготин по вулиці Філатова (Яготинська громада) лише зафіксували задимлення трансформаторної підстанції. Тут сталося коротке замкнення без послідуючого горіння, на тому і все. Більшість подій припало на Бориспільську ОТГ.

 

ГОСПОДАРЧІ БУДІВЛІ

11 листопада – у селі Любарці по вул. Туполєва сталося загорання господарчої будівлі. Рятувальники прибули вчасно та приборкали вогонь.

12 листопада – загорання господарчої будівлі в селі Проців по вул. Шевченка.

12 листопада – у с. Гнідин по пров. Юності також горіла господарча будівля.

14 листопада – в пров. Береговий, що в м. Переяслав, сталося загорання господарчої будівлі.

 

БУДИНКИ

13 листопада – двоє мешканців квартири по вул. Завокзальна, що в м. Бориспіль, отруїлися побутовим газом. Було встановлено, що потерпілі – жінка 1947 р.н. та її син 1989 р.н. Горіння в квартирі не було. Обох відправили до Бориспільської ЦРЛ під нагляд лікарів.

13 листопада – у м. Бориспіль по вул. В. Момота сталося коротке замкнення без послідуючого горіння у розподільчій коробці. Власники житла виявили дим та викликали рятувальників.

14 листопада – у приватному житловому будинку в с. Хоцьки, що по вул. Піонерська, сталося загорання груби.

 

ДТП

9 листопада – близько сьомої години вечора на перехресті північно-східного об'їзду м. Києва та вул. Бежівка, що в м. Бориспіль, сталася дорожгньо-транспортна пригода: зіштовхнулися два легковика марки «Mercedes». Одного з водіїв затисло, тому рятувальники провели деблокацію та передали постраждалого медикам.

11 листопада – при в`їзді в с. Петропавлівське сталось зіткнення двох автомобілів. У «Hyundai» затисло водія. Тому, щоб її звільнити, рятувальники провели деблокацію з автомобіля. Потому лікарі змогли забрати постраждалого.

 

ВНП

12 листопада – під час проведення земляних робіт у м. Бориспіль по вул. Франка виявили артилерійський снаряд 76 калібру, часів Другої світової війни.

13 листопада – під час проведення земляних робіт у м. Бориспіль по вул. Франка виявили три гранати РГ 42, часів Другої світової війни.

 

ТРАВА

09 листопада – межі м. Переяслав: загорання трав’яного настилу.

09 листопада – м. Переяслав, вул. Кутузова: загорання трав’яного настилу.

 

ХИБНИЙ ВИКЛИК

8 листопада – заявлено про загорання трав’яного настилу за адресою: м. Бориспіль, вул. Завокзальна. На перевірку виявилося, що виклик хибний.

13 листопада – надійшов виклик про загорання трав’яного настилу за адресою: м. Бориспіль, вул. Завокзальна. Виклик виявився хибним.

 

СМІТТЯ

10 листопада – у м. Бориспіль по вул. Екскаваторна сталося загорання сміття у сміттєвому баці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано